Lahjoitettuna
2967 €

OSALLISTU POLKUHINTA-KAMPANJAAN!

Polkuhintakeräys on vapaaehtoinen yhteenliittymä, joka tähtää varojen keräämiseen Ukrainan lasten auttamiseksi osana Unicefin toimintaa. Osallistua voi monilla eri tavoilla:

  1. Rekisteröitynyt jäsen
    Rekisteröidyt polkuhinta-sivustolla pyöräileväksi jäseneksi ja ilmoitat kampanjalle asettamasi henkilökohtaisen kilometri /rahallisen tavoitteen. Yksittäiset sitoumukset eivät ole julkisia, vain yhteenlasketut tavoitesummat pidetään ajantasaisina.
  2. Kannattajajäsen
    Rekisteröidyt halutessasi polkuhinta-sivustolla ja suoritat omavalintaisen tukisumman Polkuhintakeräykseen. Lahjoittamasi summa kerryttää sivustolla näkyvää reaaliaikaista keräystilannetta.
  3. Sitoutuminen Papan kilometreihin
    Rekisteröidyt polkuhinta-sivustolla palvelun jäseneksi ja ilmoitat kilometrikohtaisen sitoutumissummasi profiilisi asetuksissa, joka voi olla mitä hyvänsä yhdestä eurosentistä ylöspäin. Sivustolla näkyy ajantasaisesti Papan polkemat kilometrit sekä kulloinkin ajankohtainen kilometrihinta. Tämä osio kampanjasta päättyy Vätternrundaan 17.6. jonka jälkeen jokainen mukana ollut tilittää oman osuutensa Polkuhintakeräykselle.

REKISTERÖIDY JÄSENEKSI

Jäseneksi rekisteröityminen on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Halutessasi rekisteröityminen voidaan tehdä täysin anonyymisti. Keräämme jäsenrekisteriä kampanjan ajaksi, jonka jälkeen poistamme sen. Tietosuojaselosteemme löydät tästä linkistä.

Sinun Polkuhintasi on henkilökohtainen sitoumussummasi keräykselle, joka tilitetään, kun asetettu pyöräilytavoite on saavutettu. Mehän emme voi vastata asetetuista tavoitteista tai pakottaa ketään maksamaan, joten olethan tavoitteenasettelussa rehellinen itseäsi ja meitä kohtaan. Aseta tavoite siten, että henkilökohtainen taloutesi pysyy turvallisesti hallinnassa.

Käytämme mahdollisesti rekisteröitymisen jälkeen antamaasi sähköpostiosoitetta salasanan palauttamiseen sekä ilmoittaaksemme Polkuhintakeräyksen järjestämistä mahdollisista yhteistapahtumista. Ilmoitukset tulevat osoitteesta pappa@polkuhinta.fi. Me emme anna sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille tai käytä sitä muuhun kuin tässä ilmoitettuihin tarkoituksiin.